Bedrijven op SiberiŽ

Binnen glastuinbouwgebied Siberië zijn reeds veel succesvolle ondernemers gevestigd. Hieronder een overzicht van de diverse bedrijven.

Hortus Regius BV

Hortus Regius BV teelt komkommers en herfsttomaten op een areaal van 6 ha. Dit bedrijf is een van de eerste succesvolle ondernemingen binnen glastuinbouwgebied Siberië.

Hortus Regius BV (Klik voor een grote weergave)

Nature’s Green

Nature's Green is een komkommer- en herfsttomatenkwekerij met 6,5 ha in Siberië. Daarnaast heeft Nature’s Green een bedrijf in Neerkant.

Fresh Valley

Fresh Valley is een tomatenbedrijf met 6,5 ha in Siberië. Daarnaast heeft Fresh Valley vestigingen in Uden en Maren Kessel.

Fortaplant

Fortaplant, dat beschikt over 9 ha glas in Siberië, is gespecialiseerd in de opkweek van warme en koude groenteplanten, potplanten en eenjarige zomerbloeiers. Fortaplant, onderdeel van de Waylandgroep, heeft ook vestigingen in Panningen en Velden. In 2013 staat een uitbreiding gepland, die tot 16 ha nieuwbouw zal doorgroeien.

West Plant Group

West Plant Group kweekt vollegrondsgroenteplanten en is gespecialiseerd in de opkweek van groenteplanten in traysystemen. De vestiging in Siberië telt 6,5 ha met een uitbreidingsmogelijkheid van 6,5 ha. West Plant Group heeft ook een vestiging in Venlo (10 ha).

Ruud Grubben BV

Ruud Grubben BV teelt sinds 2009 komkommers en trostomaten op een modern glastuinbouwbedrijf van 6 ha in Siberië.

Gubbels Siberië BV

Gubbels Siberië BV is een paprikabedrijf dat recentelijk is uitgebreid tot inmiddels 16 ha in Siberië. Daarnaast zijn er drie vestigingen van 6 ha in Baarlo.

Gubbels SiberiŽ BV (Klik voor een grote weergave)

Hortus in Futuro BV

Hortus in Futuro BV heeft in 2010 en 2011 11 ha glas in Siberië gerealiseerd. Naast de reguliere komkommerteelt en de herfstteelt van trostomaten gaat dit bedrijf ook starten met de belichte komkommerteelt.     

Hortus Regius (Klik voor een grote weergave) Fortaplant BV (Klik voor een grote weergave) Ruud Grubben BV (Klik voor een grote weergave) Gubbels SiberiŽ BV (Klik voor een grote weergave)