Wayland Developments ook weer aanwezig op Tuinbouw Relatiedagen Gorinchem 2013

Tuinbouw Relatiedagen 2013 (Klik voor een grote weergave)

Voor de 4e keer zal Wayland Developments met een eigen stand aanwezig zijn op een editie van de Tuinbouw Relatiedagen. Van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 februari vind deze bekende tuinbouwbeurs weer plaats in de Evenementenhal in Gorinchem.

Ook deze editie nodigt het team van Wayland Developments u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze stand (nr. 173).  Naast Glastuinbouwgebied Siberië in Limburg, zal Wayland Developments ook Glastuinbouwgebied Glasparel+ in Waddinxveen presenteren. Tevens heeft Wayland Developments de volgende onderdelen van Glasparel+ in ontwikkeling: LogistiekPark A12 en Wonen aan de Plasweg.

Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen met betrekking tot één van bovenstaande projecten en zou u graag een afspraak inplannen met één van onze medewerkers, stuur dan vrijblijvend een email met uw contactgegevens naar het volgende emailadres: info@wayland.nl. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen.

Bezoek ons van dinsdag 19 t/m donderdag 21 februari tussen 14:00 en 22:00 uur tijdens de Tuinbouw Relatiedagen. Locatie: Evenementenhal, Franklinweg 2 in Gorinchem.

Wayland Developments aanwezig op TBR (Klik voor een grote weergave) Wayland Developments aanwezig op TBR (Klik voor een grote weergave)