Volop werkzaamheden op SiberiŽ

Graven natuurlijke gietwaterbassins (Klik voor een grote weergave)

Zo vlak voor de jaarwisseling gebeurd er nog veel binnen Glastuinbouwgebied Siberië.

Momenteel worden de laatste 3 natuurlijke gietwaterbassins gegraven. Hiermee zijn ook de laatste beschikbare kavels met zichtlocatie A67 bouwrijp gemaakt. Binnen Glastuinbouwgebied Siberië is momenteel nog 40 hectare beschikbaarBrauer grondverzet & transport uit Belfeld voert de werkzaamheden hiervoor uit en in totaal wordt hier bijna 150.000 m3 zand afgevoerd. Volgens planning zijn de werkzaamheden voor het einde van 2019 gereed.

Daarnaast vinden er ook weer bouwwerkzaamheden plaats in het gebied. Kero Vastgoedontwikkeling is gestart met de bouw voor Royal Brinkman.

Tevens is TBM Europe gestart met de bouw van hun bioenergie-installatie (zie foto) en wordt momenteel het warmtenetwerk aangelegd. De bouw van de installatie en het aanleggen van het warmtenet nemen ongeveer 9 maanden in beslag. Met het initiatief voor deze bioenergie-installatie wordt het eerste warmtecluster in de regio en een mooie stap naar een duurzame en toekomstbestendige glastuinbouw gerealiseerd. 

 

Privacy en cookiebeleid

Graven natuurlijke gietwaterbassins (Klik voor een grote weergave) Bouw bioenergie-installatie TBM Europe (Klik voor een grote weergave)