Eerste bedrijfswoning op SiberiŽ gereed

Lamerskamp Maasbree (Klik voor een grote weergave)

Eerder melden we al dat er druk werd gebouwd aan de eerste zogeheten bedrijfswoning in Glastuinbouwgebied Siberië. Inmiddels is deze eerste woning gereed en bewoond. De trotse eigenaar mag zichzelf als eerste bewoner van de straat "Lamerskamp" noemen.    

 

Ruimte voor groei

 

Het gebied werd in 2009 al aangewezen als een mooie landelijke situering van de bedrijfswoningen. Deze bedrijfswoningen zullen worden betrokken door de huidige en toekomstige ondernemers uit het glastuinbouwgebied Siberië. Wayland Developments heeft lang voordat de eerste bewoners zich meldden, een woongebied gecreëerd van ca. 10 kavels die ieder 2.150 m² groot zijn en aan één zijde grenzen aan een natuurlijke waterpartij. Door deze bedrijfswoningen te situeren in een cluster van woningen ontstaat aan de Rozendaal/Lamerskamp te Maasbree een hoogwaardige locatie voor nu en in de toekomst. Siberië; ruimte voor groei.

Eerste woning Glastuinbouwgebied SiberiŽ (Klik voor een grote weergave) Natuurlijke waterpartij waaraan de woning grenst (Klik voor een grote weergave)