Algemeen

BusinessPark Siberië is een bedrijventerrein op een unieke zichtlocatie in Venlo. De ontwikkeling maakt deel uit van logistieke hotspot Venlo en Greenport Venlo. Totaal bestaat BusinessPark Siberië uit circa 13 hectare grond.

Naast de realisatie van de huidige distributiecentra van Brand Loyalty en Seacon Logistics, beide voorzien van het BREEAM certificaat 'very good', beschikt BusinessPark Siberië nog over een unieke kavel van circa 14.700m2 op zichtlocatie.

Direct gelegen aan de ontsluitingsweg (Eindhovenseweg) op zeer korte afstand van de A67 afrit 39 Venlo. De kavel in het hart van Greenport Venlo leent zich uitstekend voor agrogerelateerde onderneming(en). Een vestiging van niet-agrorelateerde bedrijven behoort echter wel tot de mogelijkheden.

Distributiecentrum Brand Loyalty (Klik voor een grote weergave) Distributiecentrum Brand Loyalty (Klik voor een grote weergave) Nieuwe asfaltweg BusinessPark SiberiŽ (Klik voor een grote weergave) BusinessPark SiberiŽ (Klik voor een grote weergave)